SAEK

Toimimme useiden yhteistyökumppaneidemme virallisena asennusorganisaationa. Asennuspalvelu kattaa kaikki asennusprojektin vaiheet aina käyttöönottoon asti. Tuottolaskelmat, rakennusluvat, sähkö- ja projektisuunnitelmat sekä käyttöönotto ja valvonta. Asiakkaamme ovat edustettuna sekä yritys- että kuluttajasekorilla.

Suomen lisäksi olemme toimineet ja asentaneet toimivia järjestelmiä myös ulkomaille. Vuosien aikana olemme tehneet tiivistä yhteistyötä maahantuontiin sekä mm. aurinkovoimaan ja automaatioon erikoistuneiden sähköyritysten kanssa, joista esimerkkinä käy Sähköhovi Oy.

Vaalimme tinkimätöntä laatua ja ammattitaitoa aurinkovoiman tuotannossa – SAEK.

Aurinkovoimalan uusi laatustandardi

Aurinkosähköjärjestelmien asennus lisääntyy Suomessa kovaa vauhtia. Nopeasti kasvava ala tuo mukanaan sekä mahdollisuuksia että haasteita. Aurinkovoimalan käyttöönotto sisältää useita eri vaiheita, joilla pyritään varmistamaan voimalan luotettava ja turvallinen toiminta.

Uudet tiukentuneet standardit määrittelevät ohjeistuksen käyttöönottotarkastukselle, dokumentoinnille, testaukselle ja erilaisille mittauksille. Standardien lisäksi laadunvarmistuksella ennaltaehkäistään ulkoisia haittatekijöitä, jotta voimalan toiminta olisi tehokasta ja luotettavaa koko elinkaaren ajan.

Meille SAEK:illa on itsestäänselvyys olla ajan hermolla ja etulinjassa koko ajan kehittyvässä toimialassa.

Asennus

Oikeaoppinen asennus takaa parhaan tuoton ja pitkäaikaisen keston voimalalle. Yli 10 vuoden kokemuksella tiedämme mitä teemme.

Teknisesti oikeat ratkaisut pidentävät voimalan käyttöikää.

  • Ammattitaito
  • Kokemus
  • Turvallisuus
  • Palvelualttius