SAEK

Toimimme useiden yhteistyökumppaneidemme virallisena asennusorganisaationa. Asennuspalvelu kattaa kaikki asennusprojektin vaiheet aina käyttöönottoon asti. Tuottolaskelmat, rakennusluvat, sähkö- ja projektisuunnitelmat sekä käyttöönotto ja valvonta. Asiakkaamme ovat edustettuna sekä yritys- että kuluttajasekorilla.

Vuosien aikana olemme tehneet tiivistä yhteistyötä maahantuojien sekä aurinkovoima tarvikkeita valmistavien yritysten kanssa, joista esimerkkinä käy Orima Oy.

Vaalimme tinkimätöntä laatua ja ammattitaitoa aurinkovoiman tuotannossa – SAEK

Aurinkovoimalan uusi laatustandardi

Aurinkosähköjärjestelmien asennus lisääntyy Suomessa kovaa vauhtia. Nopeasti kasvava ala tuo mukanaan sekä mahdollisuuksia että haasteita. Aurinkovoimalan käyttöönotto sisältää useita eri vaiheita, joilla pyritään varmistamaan voimalan luotettava ja turvallinen toiminta.

Uudet tiukentuneet standardit määrittelevät ohjeistuksen käyttöönottotarkastukselle, dokumentoinnille, testaukselle ja erilaisille mittauksille. Standardien lisäksi laadunvarmistuksella ennaltaehkäistään ulkoisia haittatekijöitä, jotta voimalan toiminta olisi tehokasta ja luotettavaa koko elinkaaren ajan.

Meille SAEK:illa on itsestäänselvyys olla ajan hermolla ja etulinjassa koko ajan kehittyvässä toimialassa.

Asennus

Oikeaoppinen asennus takaa parhaan tuoton ja pitkäaikaisen keston voimalalle. Yli 10 vuoden kokemuksella tiedämme mitä teemme.

Teknisesti oikeat ratkaisut pidentävät voimalan käyttöikää.

  • Ammattitaito
  • Kokemus
  • Turvallisuus
  • Palvelualttius

SAEK huolto

Aurinkovoimaloiden huolto- ja korjaustyöt
Huollamme ja korjaamme kaikkia aurinkovoimaloita invertteristä ja aurinkopaneelista riippumatta.
Meillä on osaamista mm. seuraavista invertteri merkeistä: SMA, Fronius, Steca, Kostal, ABB, SofarSolar, Kaco, Solis jne.
Olemme usean eri maahantuojan sekä myyntiorganisaation huoltokumppani.
Vikatyöt ja korjaukset: +358 500 195 190 / tilaus@saek.fi
 
Huoltosopimus aurinkosähköjärjestelmille
 
Huoltosopimus perustuu SFS-EN 62446-1:2016 standardin vaatimuksiin.

Lähtökohtaisesti huolto-ohjelman toimenpiteet tullaan suorittamaan aurinkoisena päivänä. Vuosihuollosta tehdään raportti ja voimala kuvataan sovituilta osin. Kaikki poikkeamat raportoidaan ja tarvittaessa korjataan. Näitä ovat esimerkiksi korroosiovauriot, routavauriot, liikkuneet komponentit, vääntymät, halkeamat ja murtumat yms.

Lisäksi mittaamme aurinkosähköjärjestelmän sovitusti sekä teemme lämpökamerakuvaukset.
Soita ja pyydä tarjous huoltosopimuksesta omalle aurinkosähköjärjestelmällesi.
Huoltosopimukset +358 500 195 190 / tilaus@saek.fi